Komplex Létesítmény Üzemeltetés és Gazdálkodás


A Narancssárga Angyal Kft. teljes körű műszaki és kedvezményes kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt könnyűipari, kereskedelmi és lakossági ügyfelek részére.

A komplex létesítmény üzemeltetés és létesítmény gazdálkodás a Narancssárga Angyal Kft. tevékenységi körének egyik legfontosabb szolgáltatása.

Vállalunk ipari és kereskedelmi ingatlanok, létesítmények teljeskörű és garanciális műszaki kivitelezését, az alvállalkozók mennyiségi és minőségi számonkérését, a garanciális és havaria események, meghibásodások okozta üzemzavarok elhárítását, az elektromos és gépészeti rendszerek szakszerű karbantartását, az építmények felelős üzemeltetését, adminisztratív ügyvitelét, hatósági és szakhatósági képviseletét, a közműszolgáltatások biztosítását, a berendezések első üzembehelyezési és időszakos villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatainak elvégzését , a munka és tűzvédelmi szolgáltatások ellátását, a takarító és biztonsági szolgálatok felügyeletét, valamint eredményesebb és hatékonyabb létesítmény gazdálkodást.

Mivel szakmailag aktívan részt veszünk már az egyeztetési, tervezési, hatósági engedélyeztetési és kivitelezési munkafolyamatokban is, így az első üzembehelyezési  funkciópróbák és az üzembiztos műszaki üzemeltetések nemcsak felelős, hanem garanciális megoldást is jelentenek.  Mindezek általunk egy személyben elvégezhető szolgáltatásként így szakmailag hatékonyabb, gazdaságilag pedig előnyösebb és magasabb szinvonalú minőségi szolgáltatást jelentenek megrendelőink részére.

A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően mindezen tevékenységeinkre érvényes különféle szakmai képesítésekkel, jelentős számú tűzvédelmi szakvizsga bizonyítványokkal továbbá munkavédelmi technikusi illetve felsőszintű tűzvédelmi főelőadói jogosultságokkal rendelkezünk, hogy a korszerű műszaki és szabványossági követelmények alkalmazásán túl a folyamatos és biztonságos munkavégzési és létesítmény üzemeltetési feltételeket is biztosítani tudjuk.

Kérem, hogy tekintse meg szolgáltatásainkat és lépjen velünk kapcsolatba.

Online FM


Valós idejű épületfelügyeleti és létesítmény üzemeltető program, online kapcsolattal. 0-24 órás non-stop műszaki ügyelet, üzemzavar elhárítás. Élőerős tűz és vagyonvédelem, távfelügyelet, karbantartó, takarító és kivonuló szolgálat.

VBT.HU


Villamos Biztonságtechnikai Szolgáltatások!

Határidők!

Elérhetőségeink


 
Elérhetőségeink